dilluns, 24 de novembre del 2008

Convocatòria Gran Sopar a Diputació!

Hola a tots!

Hem trigat una mica en tenir noves notícies però crec que ha valgut la pena. La passada setmana, el 19 de novembre, ens vàrem reunir en Jaume Alonso-Cuevillas i jo mateix, en Ricard Faura, amb la direcció de l'Escola Pia al carrer Diputació. Aquesta reunió va ser fruit de dues anterior amb el Pare Balcells, antic professor nostre i destacat membre de la comunitat escolapia i amb en Joan Vila, Secretari General de l’Escola Pia. A la reunió del carrer Diputació es va afegir el seu director l'Antoni Pérez. Hem d’agrair l’excel•lent acollida que hem tingut per part de tothom i la seva receptivitat en tot moment.
Arrel d'aquestes reunió vam arribat a uns primers acords:

Reservar el dia 2 d’abril, dijous, per fer una visita a l’escola dels companys de la promoció Desprès de la visita a les instal•lacions, farem un acte senzill i un sopar a peu dret a la Sala d’Actes de la mateixa escola.
• Enllaçar de manera mútua la web de l'Escola amb el nostre blog.
• Oferir la nostra col•laboració i la de tots els companys que s'hi apuntin amb els estudiants de l'escola per pràctiques o activitats a nivell professional.

O sigui, partir d'avui, ja podeu reservar aquest dia a la vostre agenda i comencem a buscar antics companys que encara no estan "enllaçats" amb nosaltres!

El passat dia 14 de novembre, alguns companys vàrem assistir al lliurament dels Premis Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques al Palau de la Música. Ja us vaig informar que la categoria de millor professional va recaure en el nostre company Jaume Alonso-Cuevillas. Va ser un emotiu acte i una excusa més per tornar a retrobar companys després de molts anys (Amela, Arazola, Galindo, Diaz, Jansà, Faura, Alonso) Us adjunto un tall del vídeo per tots els que no vàreu poder assistir.



A reveure!

1 comentari:

Josep Mª Cortès Martí ha dit...

Avui, dimecres, del 2008, celebrem les onomàstiques de Sant Silvestre, Sabiniano que va ser bisbe, Potenci que va ser martir. També les onomàtiques de Atalo Sisè i Minervo. I les martirs i verges de Santa Coloma, Melania la jove, i Nominanda

Us desitjo a tots un prósper any 2009 de l'era cristiana; 2784 de les Olimpiades, 2761 de la fundació de Roma, 2047 de l'era Espanyola, 1969 de la vinguda de la verge a Saragossa, 1129 el descobriment de Montserrat (Us enrecordeu del Virolai a Can Culapi..el pare Molins com a mestre de cerimònies)..791 de l'orde la Mercé a Barcelona, 427 de la correcció del nostre calendari, 34 del reinat de Joan Carles I Rei d'Espanya, 32 de restauració de la Generalitat en règim de monarquia parlamentària...i el més important de tot, sobrepassem els 45 anys de la nostra amistat..

Bon any a tots

Josep Mª Cortès Martí.